A pálinka csak egy kattintásra!

A shop.palinkarium.hu elkötelezett a kulturált alkoholfogyasztás iránt. Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.

Már elmúltam 18 éves:

IGEN, MEGNÉZEM A WEBLAPOT NEM

Kérdése van? +36-70-946-8386

Üzletszabályzat elfogadása

1. Tájékoztató adatok

Cégünk elérhetőségei:

Békési Pálinkárium WebShop áruházat üzemelteti:

Békési Pálinkárium Kft.
1164 Budapest, Décsi József utca 9.

Cégjegyzékszám: 01-09-961609
Adószám: 23353938-2-42
Bankszámlaszám: 10401048-50526585-70701007

Tel.: 06 70 946 8386

E-mail: palinkarium@palinkarium.hu

Ügyvezetők: Békési - Beinschroth Erika, Beinschroth Zoltán
E-mail: bekesierika@palinkarium.hu, z.beinschroth@palinkarium.hu

Vevőszolgálat:
Mobil: 06 70 946 8386;
E-mail: palinkarium@palinkarium.hu
Vevőszolgálat nyitva tartása: Hétfőtől – Péntekig: 10:00-tól 16:00-ig, Ünnepnapokon és hétvégén: Zárva

2. Vevőszolgálat

A Vevőszolgálat az alábbi szolgáltatásokat nyújtja a vevők részére:

A termékek kiszállítása (A szállítás Budapesten és vidéken is hétfőtől-péntekig történik).
A vevői észrevételek kezelése,
Reklamációk kezelése
Regisztrációk kezelése,
A megrendelések feldolgozása (hétfőtől-péntekig),
Információk szolgáltatása,
Akciók kezelése, a regisztrált felhasználók értesítése,
A www.palinkarium.hu oldalait bárki korlátozás nélkül böngészheti, véleményét, megjegyzését közölheti. A www.palinkarium.hu oldalainak frissítése naponta történik.


3. Regisztráció

A www.palinkarium.hu webáruházban regisztrációval és regisztráció nélkül is vásárolhatnak.

A regisztráció írásban, egy adatlap kitöltése és elküldése útján történik, és feltétele, hogy a felhasználó a jelen üzleti szabályzatot elfogadja, és annak rendelkezéseit magára nézve kötelezőnek ismerje el. A vevőszolgálat a sikeres regisztrációt e-mailben visszaigazolja. A Békési Pálinkárium Kft. jogosult azonban visszautasítani bármely regisztrációs igényt, amennyiben a felhasználó valótlan vagy hiányos adatokat ad meg a regisztrációs űrlapon (pl. nincsenek feltüntetve a szállításhoz szükséges adatok), vagy az adatokból, illetve a körülményekből arra következtethet, hogy a regisztráció célja nem a weboldal rendeltetésszerű használata. A Békési Pálinkárium Kft. jogosult továbbá a regisztrációt törölni, amennyiben a weboldal használata (böngészés, illetve vásárlás esetén) a felhasználó, vevő részéről visszaélést, jogellenes magatartást vagy cselekményt észlel.

A regisztrált felhasználó regisztrációját bármikor írásban, a vevőszolgálatnak küldött email útján megszüntetheti.

A regisztrált felhasználó a "Bejelentkezés" ablakban a felhasználó nevének és jelszavának helyes beírása után a saját adatait, szállítási adatait módosíthatja illetve törölheti. Amennyiben a belépéshez szükséges adatait elfelejtette, az "Elfelejtett jelszó" menüpont alatt új jelszót igényelhet, melyet a regisztráció során megadott e-mail címre küld el a rendszer részére.

A regisztrált felhasználó a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy kifejezett tiltakozása hiányában a vevőszolgálat részére a hírleveleket, illetve az akciókról szóló értesítéseket elektronikus formában megküldje. A regisztrált felhasználó a vevőszolgálatnak küldött e-mailben jelezheti, ha nem kívánja ezeket a szolgáltatásokat igénybe venni.

A regisztrált felhasználó csak saját nevében vásárolhat, illetve járhat el. Gazdálkodó szervezet esetében az arra jogosult, vagy felhatalmazott személy járhat el.

A regisztrált felhasználó mindazon szolgáltatások igénybevételére jogosult, amelyeket a regisztráció során megjelölt.

A regisztráció a vevő és a Békési Pálinkárium Kft. közötti távollévők között kötött szerződésnek minősül melynek nyelve magyar. A szerződés csak elektronikusan kerül iktatásra.


4. A termékekről

A www.palinkarium.hu kizárólag új termékeket értékesít.

A termékleírás tartalmazza:

a termékkategóriát
a termék alapadatait
a vételárat, mely 1 db termékre vonatkozik és tartalmazza az ÁFÁ-t is,

Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért a Békési Pálinkárium Kft. nem tud felelősséget vállalni. Az ez irányú felhasználói, vevői jelzéseket a Békési Pálinkárium Kft. továbbítja a gyártó felé. A képek színei némileg eltérhetnek a valóságtól. A termék adataiban a változás joga fenntartva. Az oldal feltöltésekor keletkezett esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.

5. Garancia, szerviz

A szavatossági igény a kifizetést igazoló bizonylattal érvényesíthető.

Nem érvényesíthető a garanciális igény, ha a hiba a rendeltetésellenes, használat, szakszerűtlen szállítás vagy tárolás eredménye, vagy a terméken kívül álló ok következménye.

A fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézése tekintetében a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadók.

6. Megrendelés

A vevő a megrendelését a termékek virtuális kosárba helyezésével állíthatja össze. A termék alatti kosár gombra kattintva lehet feladni a megrendelést, a kosár tartalma sorra klikkelve megtekinthetők a kiválasztott termékek, és itt van lehetőség módosítani vagy törölni a kosár tartalmát.

Kosárból a termék törlése az adott termék neve mellett lévő "Mindent kirak" nyomógomb illetve a megrendelt termék darabszáma mellett lévő "-1" nyomógombra való klikkeléssel lehetséges.

Ezt követően a megrendelés elküldése melletti ELFOGADOM gombra kattintva lehet eljutni a Megrendelés oldalra, ahol megadható, módosítható a számlázási, szállítási cím, telefonszám, kért szállítási időpont, és lehetőség van egyéb közlemény megadására. Lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, ekkor a szállítási cím minden esetben szerepelni fog a számlán megjegyzésként. Az adatok megadását követően már csak a megrendelés elküldését kell jóváhagyni.

Ezt követően egy felugró oldal jelenik meg, amin a megrendeléssel kapcsolatos fontos tudnivalók szerepelnek, csak abban az esetben lehet a megrendelést cégünknek elküldeni, ha a feltételeket elolvasás után a vevő elfogadta és jóváhagyta. A megrendelés elküldése után a vevő egy automatikus üzenetet kap, amely azt nyugtázza, hogy a megrendelés eljutott vevőszolgálatunkhoz. Amennyiben szükséges, munkatársunk rövid időn belül e-mail-ben vagy telefonon megkeresi a vevőt.

A megrendelést a Békési Pálinkárium Kft. vevőszolgálata visszaigazolja.


7. A vásárlástól való elállás joga

A vevőnek jogában áll, a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni. Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs. A lemondást jelezheti e-mailen, telefonon, írásban, vagy személyesen is.

A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint.

A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A vevő elállása esetén a Békési Pálinkárium Kft. az áru ellenértékét haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríti.

8. Szállítás

A szállítás Budapesten és vidéken is hétfőtől-péntekig kérhető.

A megrendelt termékek kiszállítását a Békési Pálinkárium Kft saját maga, vagy alvállalkozókon keresztül (GLS és Magyar Posta) vállalja.

Az itt szereplő szállítási feltételek csak internetes megrendelés esetén érvényesek.

A termékeket csak házhoz szállítás keretén belül értékesítjük Budapesten és vidéken (hétfőtől-péntekig 8.00-21.00 óráig)
A termékek személyes átvételére jelenleg nincs lehetőség.
A szállítás költsége külön tételként jelenik meg a számlán.

FONTOS! Kérjük, hogy a budapesti címmel rendelkező vásárlóink a megjegyzés rovatba tüntessék fel a számukra megfelelő szállítási időpontot.

A megrendelés módosítására a megrendelés leadása után már nincs lehetőség.

A vevő biztosítja a kiszállított termék átvételét és a kiszállított termék átvételét a szállítólevélen aláírásával igazolja. A vevőnek az átvételkor meg kell győződnie arról, hogy az általa megrendelt terméket szállították-e részére, illetőleg a kiszállított termék(ek) mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel(nek) a megrendelésének. Esetleges kifogását a vevőnek haladéktalanul jeleznie kell a szállítónál és a vevőszolgálat felé.

Amennyiben a vevő a kiszállított terméket nem veszi át, a sikertelen, illetve az ismételt kiszállítás költsége is őt terheli.
A fenti szállítási feltételek és díjak kizárólag a webáruházban történő vásárlás esetén érvényesek.

A szállítási költség a vásárlás végösszegétől és a fizetési módtól függően változhat a következő alapján:

Budapesten belül:
A szállítás költsége 690,-Ft

Budapesten kívül:
Utánvétes fizetés esetén a szállítás költsége: 2.300,-Ft
Fizetés kiszállításkor, az áru átvételekor, készpénzben a szállítónál.

Előre utalás esetén, a szállítás költsége : 1.700,-Ft
Fizetés előre utalással történik a következő számla számra:
Békési Pálinkárium Kft. K&H Bank: 10401048-50526585-70701007

FIGYELEM: Előre utalás esetén az áru postázása, feladása csak az összeg beérkezése után történik!


9. Számlázás, fizetési módok

A számlát minden esetben a Békési Pálinkárium Kft. állítja ki, amely tartalmazza a szállítási költséget is.
A megrendeléskor a vevő az alábbi fizetési módok közül választhat:

- utánvét, kiszállításkor, az áru átvételekor, készpénzben a szállítónál
- előre átutalás, a Békési Pálinkárium Kft. számla számára: 10401048-50526585-70701007


10. Adatvédelem

A Békési Pálinkárium Kft. számára kiemelt fontosságú a rendelkezésére bocsátott személyes adatok védelme. Elkötelezi magát a felhasználók és, vevők személyes adatainak oly módon történő kezelése mellett, amely a vonatkozó érvényes jogszabályoknak és minőségirányítási szabályzatának megfelelve járul hozzá a biztonságos internetezés és vásárlás lehetőségének megteremtéséhez. Ennek megfelelően a Békési Pálinkárium Kft. elkötelezte magát, hogy a felhasználók és vevők adatait a mindenkori hatályos jogszabályi előírásokat és a saját minőségirányítási szabályzatát megtartva kezeli, és ezáltal hozzájárul a biztonságos internetezés és vásárlás lehetőségének megteremtéséhez.

A megrendelések teljesítéséhez szükséges, alvállalkozók részére történő adatszolgáltatást leszámítva a Békési Pálinkárium Kft. az általa kezelt adatokat harmadik félnek nem adja át. Az alvállalkozók a Békési Pálinkárium Kft. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak felhasználni, illetve harmadik személyeknek átadni.

Néhány kiemelt fontosságú jogszabály:

1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról,
1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről,
2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről.
Az adatokat minden módon védi a Békési Pálinkárium Kft., különösen a jogosulatlan hozzáférés, nyilvánosságra hozatal, megváltoztatás, törlés, megsemmisülés ellen mind a hálózati kommunikáció (tehát online adatkezelés) során, mind az adatok tárolása, őrzése (tehát offline adatkezelés) során.

A személyes adatokhoz csak az illetékes munkaköröket betöltő személyek férhetnek hozzá - magas szintű hozzáférési kontrollok alkalmazása mellett.

Kizárólag olyan adatot kér a Békési Pálinkárium Kft. a regisztráció során, melyek a megrendelések teljesítéséhez, a vásárlás lebonyolításához elengedhetetlenül szükségesek.

A regisztrációkor, vásárláskor adatbázisunkban rögzítésre került adatokat a Békési Pálinkárium Kft. saját belső felhasználására, statisztikák készítése céljából elemezheti.

A felhasználó kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Békési Pálinkárium Kft. a személyes adatait a fent meghatározott cél érdekében kezelje, feldolgozza, tárolja.

A felhasználó tudomásul veszi a tájékoztatást, hogy az adatkezeléshez történő hozzájárulását bármikor módosíthatja, illetve visszavonhatja, továbbá kérheti személyes adatai helyesbítését, törlését, tájékoztatást kérhet az adatkezelésről.

12. Kapcsolatok

Az oldalakon számos más szolgáltatóval való kapcsolatra van lehetőség a linkeken keresztül. Ezekre történő ugráskor átkerülnek más szolgáltatók által fenntartott oldalakra, ahol a személyes adatok kezelésére nincs befolyása a Békési Pálinkárium Kft.-nek. A Békési Pálinkárium Kft.-t továbbá semmiféle felelősség nem terheli a kapcsolódó weboldalakon közzétett információk és adatok tekintetében.

13. Felelősségkorlátozás

A www.palinkarium.hu-n keresztül történő vásárlás feltételezi a vevő részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. A felhasználó, illetve vevő tudomásul veszi, hogy a böngészéssel és a vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie, illetőleg magának kell gondoskodni a számítógépe biztonságos használatáról és az azon tárolt adatok védelméről.

A Békési Pálinkárium Kft. nem felel a vis maiorból eredő, vagy egyéb, az irányításán kívül eső események okán bekövetkező károkért, ideértve, de nem kizárólagosan a

a weboldal használatából, vagy üzemzavarából,
az adatok bárki által történő megváltoztatásából,
az információtovábbítási késedelemből adódó,vírusok okozta,
szoftverhibából, internetes hálózat hibájából, egyéb technikai jellegű hibából eredő, vonal, vagy rendszerhibából adódó károkért.
A Békési Pálinkárium Kft. jogosult a vásárlás feltételeit és szabályait, a jelen szabályzatot bármikor indoklás és külön értesítés nélkül, egyoldalúan módosítani. A módosítások a közzétételük időpontjától kezdve hatályosak és alkalmazandók.
Árváltozás esetén a változást megelőzően feladott megrendelés esetében a régi - változást megelőző - ár érvényes és kerül felszámításra.

14. Szerzői jogok

A Békési Pálinkárium Kft.weboldala szerzői jogvédelem alá tartozik. A weboldalon megjelenített tartalom egészét, illetve részeit a saját személyes használattól eltérő célra és mértékben kizárólag a Békési Pálinkárium Kft. előzetes írásbeli engedélye alapján lehet bármilyen formában felhasználni, kinyomtatni, reprodukálni, terjeszteni, tárolni és átruházni.

15. Érvényesség

A jelen üzletszabályzatban foglaltak - így a szállításra és megrendelésre vonatkozó feltételek is - továbbá a weboldalon feltüntetett árak csak és kizárólag a webáruházban történő vásárlás (interneten keresztül történő megrendelés) esetén érvényesek.

Céginformációk

Tel.: +36-70-946-8386

Békési Pálinkárium Kft.
1145 Budapest, Torontál utca 51/a

Ha tetszik áruházunk, keress minket a Facebookon is.