A pálinka csak egy kattintásra!

A shop.palinkarium.hu elkötelezett a kulturált alkoholfogyasztás iránt. Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.

Már elmúltam 18 éves:

IGEN, MEGNÉZEM A WEBLAPOT NEM

Kérdése van? +36-70-946-8386

Visszatérítés és reklamáció

A vevőnek jogában áll, a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni. Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs. A lemondást jelezheti e-mailen, telefonon, írásban, vagy személyesen is.

A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint.

A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A vevő elállása esetén a Békési Pálinkárium Kft. az áru ellenértékét haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríti.

A vevőnek nincs elállási joga kimondottan a megrendelő részére készített termék esetén (feliratozott, gravírozott), valamint, ha már kibontotta a csomagolást, felnyitotta a palackot. Amennyiben a termék minőségével van problémája, keressen bennünket elérhetőségeinken és mi felvesszük a kapcsolatot a gyártóval. Amennyiben az eredeti csomagolás sértetlen, elállási joga van a megrendelőnek.

Kérjük, hogy reklamációját, panaszát vagy egyéb észrevételeit az info@palinkarium.hu címre küldje el!

Céginformációk

Tel.: +36-70-946-8386

Békési Pálinkárium Kft.
1145 Budapest, Torontál utca 51/a

Ha tetszik áruházunk, keress minket a Facebookon is.